Meteen naar de inhoud

Onze diensten

Bij ons kan u terecht voor zowel openbare als private werken. Wij leggen opritten en parkings aan, voeren funderings- en rioleringswerken uit en zijn specialist in asfalteringswerken. Openbare wegeniswerken kennen ook geen geheimen voor ons. Kortom, met al meer dan 35 jaar ervaring in het vak is geen enkele klus te groot voor Paul De Winne NV.

Particuliere werken

Bent u op zoek naar een ervaren partner die uw oprit of parking aanlegt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben al honderden projecten succesvol afgerond, met steeds een tevreden klant. Bij ons is het zeer eenvoudig: u kiest het materiaal en wij voeren uit van a tot z. U hoeft u dus geen extra zorgen te maken over de grondwerken bijvoorbeeld, aangezien wij dit ook voor onze rekening nemen.

Openbare werken

Naast particulieren opdrachten, voeren wij regelmatig openbare werken uit. Dit gaat dan enerzijds over het volledig heraanleggen van openbare wegen: rioleringswerken, asfalteringswerken, aanleg fietspaden en verkeersdrempels, enzovoort. Anderzijds, leggen we vaak grote parkings aan bij ziekenhuizen, grote bedrijven of winkelcentra. Voor werken met openbaar karakter beschikken wij tevens over een erkenning tot klasse 5 in categorie C5.